Frys Vegetarian > > Λωρίδες Με γεύση Κοτόπουλο η Μοσχάρι με Ψωμάκια

Λωρίδες Με γεύση Κοτόπουλο η Μοσχάρι με Ψωμάκια

Μερίδες 4
χορτοφαγικό
υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνες
χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά

2 Κουτιά Λωρίδες με γεύση κοτόπουλο ή με γεύση μοσχάρι 
2 μεγάλα κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένα και τριμμένα
1 κομμάτι τζίντζερ, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο ή τριμμένο
115g Τοματοπολτός (μικρό κουτί)
400g ολόκληρες αποφλοιωμένες τομάτες (μεγάλο κουτί)
6 φρέσκια ντομάτα, ψιλοκομμένο
2 κσ Κάρυ σκόνη  της επιλογής σας
Ζάχαρη για γεύση
Αλάτι και πιπέρι
1/2 φραντζόλα άσπρο ψωμί
4 μίνι φραντζόλες Bunny
Λάδι για το τηγάνισμα
1 ματσάκι  κόλιανδρο  

 

Τσιγαρίζετε  τα κρεμμύδια, το σκόρδο,το τζίντζερ και το κάρυ σε σκόνη μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρυσό χρώμα. Προσθέστε την πάστα ντομάτας,τις  ολόκληρες αποφλοιωμένες ντομάτες και φρέσκια ντομάτα μαζί με 1 φλιτζάνι νερό. Αφήστε  το μείγμα να σιγοβράσει εως ότου οι φρέσκιες ντομάτες μαλακώσουν, και  εξατμιστεί  το υγρό και όταν  γίνει χυλός ρίξτε  τη ζάχαρη για να μειώσετε τη  στυφή γεύση  της ντομάτας.

Τηγανίστε  τις λωρίδες με γεύση  κοτόπουλο ή με γεύση μοσχάρι  σε λίγο λάδι για 6-8 λεπτά και προσθέστε τη σάλτσα. Προετοιμάστε το ψωμί αφού το κόψετε κατά μήκος και  σκάψετε τη μέση(βγάζετε την ψίχα) το γεμίζετε με τις λωρίδες. Γαρνίρετε  με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Σερβίρετε  με καρυκεύματα της επιλογής σας.