Frys Vegetarian > > Σούπα με Μπιζέλι και Παριζάκι

Σούπα με Μπιζέλι και Παριζάκι

1/2 φέτα παριζάκι / Polony
200g Πράσινα φασολάκια
1.5 λίτρο νερό
2 κουταλάκι του γλυκού  ζωμό χορτοφαγικό
1 καρότο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 Πράσα, ψιλοκομμένα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Βάλτε τα μπιζέλια  και το νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, αφήστε  να πάρει βράση και ξαφρίστε. Εν τω μεταξύ, κόβετε το παριζάκι  και το αφήνετε στην άκρη. Προσθέστε  το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο, τα φύλλα δάφνης, το παριζάκι  και το ζωμό με τα μπιζέλια. Σκεπάστε με το καπάκι και αφήστε το  να σιγοβράσει  για 40 λεπτά ή μέχρι τα φασολάκια να  μαλακώσουν. Αφαιρέστε τα φύλλα δάφνης. Πολτοποιήστε τη σούπα, αδειάστε τη  σε ένα καθαρό τηγάνι, όπου μπορείτε να την ζεστάνετε, και ελέγξτε τα καρυκεύματα. Σερβίρετε με μια κουτάλα σε μπολ, γαρνίρετε με το μαϊντανό.

Οι συνταγές σε αυτή την ιστοσελίδα δεν έχουν εγκριθεί από την Frys. Αυτά υποβάλλονται από τους καταναλωτές και η  Frys  δεν αποδέχεται την ευθύνη για την έκβαση κάθε γεύματος  που έχει παρασκευασθεί με αυτές τις συνταγές.