Frys Vegetarian > > Γευστικά χορτοφαγικά Muffins

Γευστικά χορτοφαγικά Muffins

100g / Polony (παριζάκι)
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
80g βούτυρο, λιωμένο
1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
1 φλιτζάνι γάλα
100γρ τυρί φέτα, θρυμματισμένη
1/3 φλιτζάνι ημι-λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμάτας  χωρίς κουκούτσι
12 μικρά κλωναράκια φρέσκο ​​δεντρολίβανο
βούτυρο για το σερβίρισμα

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C. Λαδώνετε ελαφρά ένα φορμάκι για  muffin.

Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Κάνετε ένα αυλάκι  στο κέντρο και ρίξτε  το βούτυρο, το αυγό και το γάλα σε μια κανάτα και ανακατέψτε. Αδειάστε και ζυμώστε τα όλα μαζί . Διπλώστε μέσα τη  φέτα, το polony, τις ντομάτες και τις ελιές.

 Με ένα κουτάλι  πάρτε απο το μείγμα και βάλτε το στα φορμάκια  muffin . Τοποθετήστε ένα κλαδάκι δεντρολίβανο στην κορυφή. Ψήστε για 20 λεπτά ή δοκιμάζοντας με μια οδοντογλυφίδα  όταν βγει  καθαρή είναι έτοιμα. Βάλτε τα πάνω σε σχάρα για να κρυώσουν  εντελώς Και τοποθετήστε τα  σε ένα αεροστεγές δοχείο. Σερβίρονται  με βούτυρο

 Αυτή η συνταγή παρασκευάστηκε από την διάσημη σεφ μας JodiAnn Pearton, εάν έχετε οποιεσδήποτε γαστρονομικές απορίες σημειώστε τις   εδώ