Frys Vegetarian > > Ζεστή & Φρέσκια Σαλάτα

Ζεστή & Φρέσκια Σαλάτα

1 κουτί λωρίδες με γεύση μοσχάρι
2  φύλλα ρόκας
2 φλιτζάνια μαϊντανό,
1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
100γρ τυρί παρμεζάνα,
βαλσάμικο ξύδι
ελαιόλαδο

Τηγανίστε σε λίγο λάδι τις ροδέλες κρεμμυδιού μέχρι να μαλακώσουν, να βγάλουν τα υγρά  και να κρατήστε τα  ζεστά. Τηγανίστε τις λωρίδες  σε λίγο λάδι για 6-8 λεπτά, και διατηρήστε τις ζεστές . Για να συναρμολογήσετε το πιάτο, τοποθετήστε τη ρόκα και το μαϊντανό σε ένα μπολ και πασπαλίστε  ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι. Τοποθετήστε μια χούφτα λωρίδες  και τις ροδέλες του  κρεμμυδιού στην κορυφή. Επαναλάβετε τη διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα δεύτερο στρώμα. Γαρνίρετε με παρμεζάνα

Σερβίρετε με ζεστό ψωμί.