Frys Vegetarian > > POMODORO ΖΥΜΑΡΙΚΑ

POMODORO ΖΥΜΑΡΙΚΑ

4 Μερίδες
υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτείνες

Ζυμαρικά της επιλογής σας

1 κουτί Λωρίδες με γεύση μοσχάρι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
6 φρέσκες ντομάτες, που ξεφλουδίζονται και που τεμαχίζονται
115g πάστα ντομάτας (μικρό κουτί)
400g αποφλοιωμένες ντομάτες (μεγάλο κουτί)
Αλάτι και πιπέρι
Ζάχαρη για γεύση
80 ml ​​κόκκινο κρασί
1/4 φλιτζανιού φρέσκο ​​βασιλικό, ψιλοκομμένο                       
πέστο βασιλικού
50g κουκουνάρι, ψημένα

Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε φρέσκια ντομάτα, ολόκληρες αποφλοιωμένες ντομάτες και πάστα ντομάτας. Μαγειρέψτε μέχρι να ενωθούν, ελέγξτε τα  καρυκεύματα και αμέσως προσθέστε τη ζάχαρη και το κόκκινο κρασί. Πασπαλίστε με  φρέσκο ​​ψιλοκομμένο βασιλικό. Τηγανίστε τις λωρίδες μοσχαριού  σε λίγο λάδι για 6-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές και προσθέστε τις λωρίδες στην σάλτσα.

Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε μπολ σερβιρίσματος με τη σάλτσα. Γαρνίρετε με το ψημένο κουκουνάρι. Σερβίρετε σε  μικρό μπολ και ανακατεύετε  με πέστο.